Domov   |   Kontakt   |   Foto Galerija

VEGANSKO,NARAVNO IN ZDRAVO

VEGANSKA NABODALA S SEJTANOM IN ZELENJAVO NA ŽARU
PRILOGA
AJVAR,ČEBULICA
SOLATA

HIT DNEVA :

PLESKAVICA NA ŽARU
POMES FRITES
AJVAR,ČEBULICA
SOLATA

REGRAT SOLATA

REGRAT V SOLATI S SLANINO,KROMPIRJEM,JAJCEM IN OCVIRKI

AKCIJA :

SVINJSKI ali PURANJI FILE PO DUNAJSKO
(20 dag)
PRILOGA
SOLATA

5,40€

SOLATE PRI MALICI

Cenjeni gostje,

v naši restavraciji lahko izbirate med široko ponudbo že pripravljenih solat, ki pripadajo pri malici, seveda pa vam z vselejm pripravimo solato po vašem okusu oziroma vaši želji, tako da se vedno lahko obrneta na naše prijazno osebje,ki vam bo pripravilo solato točno takšno kot si želite vi.

VAŠA EKIPA MOZART

"DOBRO JUTRO - DOBER DAN"

MED 6:00 IN 9:00

Jutra so hladna in turobna, zjutraj bi še radi malo poležali, v najboljši družbi in zmanjka časa za zajtrk. Brez skrbi, zato smo tu mi, ki vsak dan za vas pripravimo odlično jutranjo kavico v družbi slastnega obroka.

VLJUDNO VABLJENI NA NEPOZABNO IN DIŠEČO JUTRANJO KAVO IN OSTALE SVEŽE DOBROTE !

FREE WiFi

TAKE AWAY


 
MALICE,KOSILA,SLAŠČICE,NAPITKI,...

Kje se nahajamo

Podjetje MEBA d.o.o. se nahaja v Šiški, blizu trgovskega centra Mercator, v pritličju stavbe Fotona (S7), nasproti fitnes centra Panter.

>  KAKO DO NAS IZ SMERI LJUBLJANA CENTER  
Ko se peljete po CELOVŠKI cesti iz smeri Ljubljana center,zavijete desno na LITOSTROJSKO cesto pri stavbi SLOVENIJAAVTO po 500 metrih prečkate železniško progo in na prem nessemaforiziranem krežišču zavijete levo. Peljete se naravnost 800 metrov (mivo studija VIBA FILM), nato pa zavijete desno pri zeleni tabli Stegne II/9-11. Po 70 metrih boste na vaši desni zagledali restavracijo MOZART. 

>  KAKO DO NAS PO LJUBLJANSKI OBVOZNICI IZ SMERI VIČ (POSTOJNA)
Izvoz Industrijska cona Šiška (izvoz št.5). Le ta je naslednji od izvoza za KRANJ. Po klančku navzgor, nato denso na LITOSTROJSKO cesto. Po 500 metrih PRED železniško progo zavijete desno. Peljete se naravnost 800 metrov (mimo studija VIBA FILM), nato pa zavijete desno pri zeleni tabli II/9-11. Po 70 metrih boste na vaši desni zagledali restavracijo MOZART.

> KAKO DO NAS IZ SMERI GORENJSKA (KRANJ)
Ko se peljete po CELOVŠKI cesti v smeri Ljubljana center zavijete levo (bela tabla Industrijska cona stegne) na ulico JOŽETA JAME proti MERCATOR CENTRU LJUBLJANA. Po 300 metrih PREČKATE železniško porgo. Peljete se naravnost mimo salona vizil FORD in NISSAN. Nato cesa zavije desno za 90 stopinj. Po 150 metrih prednostna cesta zavija desno, vendar se peljete naravnost še 700 metrov in zavijete desno pri zeleni tabli II/9-11. nato  boste na vaši levi zagledali restavracijo MOZART.
 
>KAKO DO NAS PO LJULJANSKI OBVOZNICI IZ SMERI BEŽIGRAD (MARIBOR)
Izvoz Šiška (KRANJ) na CELOVŠKO cesto (izvoz št.6), zavijete levo v smeri proti centru Ljubljane po 400 metrih so na drugi strani ceste garaže LPP-JA. Zavijete levo na LITOSTROJSKO cesto. Nato sledite navodilom IZ SMERI CENTRA.
 

KAKO DO NAS


Prikaži večjo mapo