Domov   |   Kontakt   |   Foto Galerija

HIT DNEVA

ČEVAPČIČI NA ŽARU
POMES FRITES
AJVAR,ČEBULICA
SOLATNI BAR 150g

PREDNOVOLETNE                                                                                              ZABAVE IN CATERINGI

Že veš kje boš pripravil nepozabno zabavo ob slovesu od starega leta in nazdraviv  prihajajočim zmagam in izzivom v novem letu 2019, profesionalna ekipa naših kuharjev in natakarjev je za tvoj nepozaben dogdoek že pripravila skrbno načrtovane menije, ker pa vemo da bodo termini v naši restavraciji zelo zasedeni (saj se že pridno polnijo), pridemo tudi k tebi. Če želiš prirediti res nepozabno zabavo z najboljšo hrano v mestu, pošlji sporočilo in polsali ti bomo našo ponudbo !

ČAS JE ZA BARVE, TOPLE JESENSKE BARVE

- POSEBNE KAVE
(kava britanskih mornarjev,irska kava,...)
- JUTRANJA KAVICA Z ROGLJIČKOM
- ZAJTRKI Z ODLIČNO JUTRANJO KAVICO
- VROČA ČOKOLADA
- ČAJI RAZLIČNIH OKUSOV
   (ohlajena turška kava s kepico domačega vanilijevega sladoleda in smetano)
- GROG in KUHANO VINO
- SLASTNE DOMAČE TORTICE
- SLASTNE PRESNE TORTICE

AKCIJA :

SVINJSKI ali PURANJI FILE PO DUNAJSKO
(20 dag)
PRILOGA
SOLATA

5,40€

FREE WiFi

TAKE AWAY


 
MALICE,KOSILA,SLAŠČICE,NAPITKI,...

POZDRAVLJENI NA STRANI RESTAVRACIJE MOZART

Začetki gostinske dejavnosti v našem podjetju segajo v leto 1992, ko sta ga. Marjeta in g. Franci vzela Menzo v Iskri elektro-optika v najem. Menza  je bila zaprtega tipa zato se je kuhalo za zaposlene v Iskri. Ker sta si vedno želela odpreti svojo restavracijo in gostom ponujati gostinske storitve od a do ž sta kupila pritlične prostore v stavbi Fotona in jih preuredila v prelepo samopostrežno restavracijo Mozart. Sedaj vam v njej nudimo dnevne menije, stalne menije, široko ponudbo solat in domačih slaščic ter poslovna,zasebna,gala kosila ali večerje, poslovne pogostitve  v galeriji Mozart,kjer se vam posveti prijazno strežno osebje. Nudimo tudi odličen catering in prirejamo različne zabave.