Restavracija Mozart

Catering

Prednost našega cateringa je ta, da poskrbimo za čisto vse. Poskrbimo za opremo, posvetimo se hrani in pijači, na koncu pa tudi vse pospravimo.

Predvsem pa je v prvi vrsti sproščeno vzdušje ter vi in vaši gostje brez skrbi.

Photo

“Naš catering si je skozi leta nabral zelo veliko izkušenj! Točnega datuma, kdaj smo pripravili prvi catering se ne spomnimo, a vemo da smo z vami že 30 let, vaš zanesljiv in gostoljuben poslovni partner. Sodelovali smo pri različnih projektih in pri načrtovanju različnih dogodkov. Da bo bolj pregledno, smo se odločili, da cateringe razdelimo po segmentih, tako boste tudi vi lažje ugotovili kateri catering potrebujete. Prednost našega cateringa je ta, da poskrbimo za čisto vse od opreme, vmes za hrano in pijačo, na koncu pa tudi vse pospravimo.”

- Catering Mozart, že 30 let Vaš zanesljiv in gostoljuben poslovni partner

Image note

Poroke

Zadnja leta, pa se je naše podjetje specializiralo za poročne cateringe, pripravljamo vse od različnih pogostitev pri nevesti doma, med obredi, kot tudi večerje.

Pri načrtovanju ponudbe poročnega cateringa je zelo pomembna časovnica, sledijo pa mu, naslednja vprašanja, glede pijače, glede barve prtičkov, glede opreme, glede mikrolokacije cateringa, zato parom vedno predlagamo, da se dogovorijo za sestanek z našim vodjo in organizatorjem cateringa. Ker pa svojim naročnikom, ne želimo prodajati mačka v žaklju, 1x letno izvedemo tudi degustacijski dogodek poročnega menija.

Pišite nam
Coffe

Poroke

Časovnica je izrednega pomena pri načrtovanju ponudbe poročnega cateringa.

Na sestanku bomo s parom dogovorili detajle, morebitne pogostitive na drugih lokacijah pred samim obredom, uskladili časovnico ter njune želje z zmožnostmi in hkrati svetovali na podlagi dolgoletnih izkušenj.

1

Korak

Ljubezen gre skozi želodec, pravijo.

Na srečanju predlagamo in pripravimo degustacijski meni, uskladimo detajle s predlagano časovnico, da bo na veliki dan vse brezhibno. Pogostimo lahko že pred obredom, nevesto z družicami, ženina v pričakovanju, čakajoče svate.

Burger
Cocktail
2

Korak

Pa tudi, da je v vinu resnica.

Glede pijače svetujemo in se uskladimo z vašimi željami glede vrste, količine in načina, da bosta vidva in gostje več kot zadovoljni.

3

Korak

Pogrinjki in ostala dekoracija

Vrhunska kulinarika mora biti seveda primerno prezentirana. Poskusimo uskladiti barve pogrinjkov z barvo katerega drugega ključnega elementa dogodka?

Lunch
Cake
4

Korak

Poročna torta

Čeprav je glavnina gurmanskih užitkov že mimo, poskrbimo, da bo tudi poročna torta nepozabna.

5

Korak

Čestitke obema!

Mladoporočenca naj gresta na zaslužene in težko pričakovane medene tedne, mi pa bomo poskrebeli za vse kar je ostalo.

Wedding

Filmski/snemalni catering

V svoji karieri smo sodelovali in pomagali s hrano pri snemanju mnogih slovenskih filmov kot so Čefurji raus, Hvala za Sunderland, Petelinji zajtrk, Piran - Pirano, Košarkar naj bo, Neizstreljeni naboj, Prehod, Panika...

Hrano skrbno pripravimo v eni izmed naših poslovalnic, jo zapakiramo v termo posode in poskrbimo za varen transport na lokacijo kjer se bo odvila pavza za kosilo. Hrano celotni ekipi serviramo, po koncu pavze pa tudi pospravimo in odidemo.

Seveda lahko priskrbimo tudi mize, iz-up-e, lahko pa se dogovorimo da se hrana kuha na lokaciji, pred gosti.

Pišite nam
Coffe

Fingerfood catering

Fingerfood pogostitev, je primerna za različne dogodke, kjer hrana in pijača nista v ospredju, sta pa odlična spremljava.

S fingerfoodom smo sodelovali na različnih dogodkih kot so otvoritve podjetji, otvoritev športnih dogodkov, predstavitev novih prodajnih produktov, premiere filmov, rojstni dnevi, pogostitev po diplomah ipd.

Pišite nam
Coffe

Piknik catering

Slovenci smo znani po tem, da radi zakurimo žar, in se delamo, da vemo vse o najboljših čevapčičih in pleskavicah.

Ampak piknik niso več samo čevapčiči, malo perutničk in ražnjič, pač pa gremo lahko bistveno širše in gostom ponudimo posebno kulinariko, seveda pa je vse odvisno od želja naročnika, kaj prostor dopušča.

Pišite nam
Coffe

Gala kosila/večerje

Rojstni dnevi, krsti, obhajila, birme, sedmine in ostale obletnice ter posebne priložnosti.

Skozi čas smo pripravili veliko pogostitev ob različnih obletnicah, praznovanjih in druženjih na različnih lokacijah po Sloveniji.

Pišite nam
Coffe

Hladno - topli bife - kosilo

To vrstne oblike cateringa se največkrat poslužujejo podjetja, med predavanji, ki jih izvajajo bodi si v svojih prostorih ali pa po različnih lokacijah po Sloveniji.

Bistvo hladno-toplega bifeja je, da je pester izbor tako hladnih kot toplih jedi. Gostje si sami naberejo kar jim odgovarja in kar želijo poizkusiti, naberejo si točno toliko kot bodo pojedli, ker pa gre za bife, je poskrbljeno za vse jedce (torej tako za ljubitelje mesa kot vegetarijance kot tudi vegane).

Pišite nam
Coffe

Hladni bife catering

Hladni bife največkrat strežemo v kombinaciji s toplim bifejem.

Včasih pa se pojavi, da enostavno to ni mogoče, bodi si zaradi prostora ali časovnice ali pa zgolj želje naročnika. Med hladni bife spadajo različne plošče in narezki, sušiji ipd.

Pišite nam
Coffe

Poslovni catering

V decembru pripravimo veliko različnih cateringov ob zaključku leta v poslovnih prostorih.

Seveda pa pripravimo pogostitev za vaše podjetje kadarkoli in kjerkoli tudi ob drugih priložnostih, ko želite pogostiti svoje sodelavce ali poslovne partnerje.

Pišite nam
Coffe

Zajtrk catering

To vrstno obliko cateringa smo največkrat pripravili za podjetje IBM v Ljubljani.

Pripravimo vam lahko različno obširen zajtrk, seveda pa pri zajtrku ne sme manjkati naravni sok, kava, čaj in francoski rogljički. Za bolj razširjene oblike zajtrkov pa zaprosite za meni.

Pišite nam
Coffe

Coffee break catering

Ko je časa enostavno premalo za kaj več...

Ta oblika cateringa je primerna, ko je dan tempiran z različnimi obveznostmi in imamo vmes čas zgolj za kavo ali čaj, morda kak manjši prigrizek.

Pišite nam
Coffe