KUHAR PRIPOROČA - MOZART 26.01.2022

OBRAT JAVNE PREHRANE ZA ZAPOSLENE, STEGNE 7

OD PONEDELJKA DO PETKA 9:00 – 14.00

SOBOTE, NEDELJE IN PRAZNIKI PO DOGOVORU

TELEFON: 01-511-3084

POMEMBNO OBVESTILO 

Cenjeni gostje, 
 
“VESELI JANUAR”
Cenjeni gostje, ne pozabite na akcijo “VESELI JANUAR”, več informacij pa dobite pri naši blagajnčarki na blagajni. 
 
BONI : 
“BON 21” še vedno lahko koristite v vseh naših poslovalnicah, njihov rok trajanja pa je vlada podaljšala do konca meseca junija 2022. 
 
PRAVILA ZA OBISK OBRATA JAVNE PREHRANE: 
 
Cenjeni gostje, obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije s strokovno skupino v petek 5.11.2021 ponovno zaostrila ukrepe. Res, da je bil pred vrati vikend,vendar se žal v samo vsebina odloka nisem poglobil, ker mi le to povzroča stres in depresijo. Kar je razvidno iz medijov, so ponovne obvezne maske v vseh javnih prostorih, kot sem sezanjen niso dovolj maske iz blaga, pač pa morajo biti le te kirurške oziroma FFP2, izpolnjevati morate enega izmed pogojev PCT, za obisk našega obrata javne prehrane in pa držite se varnostne razdalje med tem ko čakate na hrano v vrsti. 
Seveda se bom v odlok poglobil, saj bom le tako lahko pravno zaščitil tako vas, kot tudi sebe,svoje podjetje in svoje zaposlene. 
Naše prioritete so še vedno zagotavljanje dnovno svežih in okusnih malic, za kar se bomo trudili še naprej, da med delovnim procesom ne boste lačni, pa nam naj vlada in strokovna skupina še tako zelo otežujeta delo in nalagata dodatne naloge. Sami smo za svojo varnost poskrbeli, namreč naši zaposleni so cepljeni, dosledno nosijo vseskozi masko in pa redno skrbijo za razkuževanje vseh izpostavljenih površin ter zračenje jedilnice. 
Za morebitne nevšečnosti se vam iskreno opravičujem, vendar, morate razumeti, da si pravil ne izmišljujemo mi, pač pa drugi organi katri so odgovorni za zmedo glede COVID-19. 
 
3. hrano še vedno lahko naročite tudi preko portala  wolt , ki vam hrano tudi dostavijo na vaš naslov. 
 
 Naše osebje bo še naprej redno razkuževalo vse izpostavljene površine, in še pogosteje zračilo prostor. 
 
Zahvaljujemo se vam za razumevanje, vašo podporo in zaupanje, HVALA ! 

                                                    * VLJUDNO VAS PROSIMO DA NE VSTOPATE V RESTAVRACIJO !                                                                                                                     **V KOLIKOR PRILOGO VZAMETE POSEBEJ SE LE TA RAČUNA PO CENIKU                                                      *** V PRIMERU PRILOGE: ZELENJAVA, ZARAČUNAMO DOPLAČILO 0,30€ !
**** PRI POLOVIČNI MALICI OD CENE ZA CELO MALICO ODRAČUNAMO 0,80€ !

VLJUDNO VABLJENI !