KUHAR PRIPOROČA 28.10.2020

OBRAT JAVNE PREHRANE ZA ZAPOSLENE, STEGNE 7

OD PONEDELJKA DO PETKA 9:00 – 15.00

SOBOTE, NEDELJE IN PRAZNIKI PO DOGOVORU

TELEFON: 01-511-3084

OBVESTILO 

“ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONCE” IN TUDI TOKRAT BO 😉  

Cenjeni gostje, 

Situacija je kakršna pač je, ampak, ne smemo dovoliti da se svet zaradi tega ustavi, skupaj se borimo naprej in strmimo k boljšemu jutri. Mi bomo vsak delovnik še naprej skrbeli da v službi “ne padete dol” in sicer z naslednjimi mžnostmi. 

OBISKOVALCI NAŠEGA OBRATA KI IMATE BONE (NAŠE KARTICE) za vas se način obiska bistveno ne spremeni razen to da bomo pri obisku stritkno zahtevali da se držite predpisanih navodil (uporaba obrazne maske,razkuževanje rok,varnostna razdalja 2,5m, ipd) ter to da je naenkrat lahko v prostoru maksimalno 20 obiskovalcev. 

OBISKOVALCI BREZ BONOV (Naših kartic) imate možnosti naslednje :

  1. POGLEDATE MENI NA SPLETNI STRANI, POKLIČETE NA ŠTEVILKO 015113084, NAROČITE IZBRANO JED IN POVESTE KDAJ PRIDETE ISKAT. IZBRANA MALICA VAS BO PRIPRAVLJENA ČAKALA, JO PLAČATE IN JO ODNESETE S SEBOJ. 
  2. V BRSKALNIK VTIPKATE ehrana.si/restavracija-mzart/ se registrirate kot uporabnik portala (če to še niste) naročite želene jedi in vam jih prijazen dostavljalec iz e hrane dostavi direktno pred vašo službo/dom.  (z delom prično ob 10:30)

Ne pozabite, da noben sovražnik ni dovolj močan da bi nas lahko premagal, če se le skupaj borimo proti njemu ! 

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in vsakodnevno podporo ter vaš obisk. 

VAŠA EKIPA MEBA d.o.o. 

                                                    * VLJUDNO VAS PROSIMO DA NE VSTOPATE V RESTAVRACIJO !                                                                                                                     **V KOLIKOR PRILOGO VZAMETE POSEBEJ SE LE TA RAČUNA PO CENIKU                                                      *** V PRIMERU PRILOGE: ZELENJAVA, ZARAČUNAMO DOPLAČILO 0,30€ !
**** PRI POLOVIČNI MALICI OD CENE ZA CELO MALICO ODRAČUNAMO 0,80€ !

VLJUDNO VABLJENI !